Workshop Facebook advertentie Facebookcampagne

Workshop: Maak je eigen succesvolle Facebookcampagne in 1 dag

Heb jij dat ook?
Je plaatst een advertentie op Facebook en je kijkt uit naar de resultaten. Je hoopt op boekingen, maar in plaats daarvan:

  • krijg je allerlei likes van mensen uit allerlei landen, maar die geen woord Nederlands spreken
  • krijgen lang niet zo veel mensen jouw advertentie te zien als Facebook je vooraf beloofd had
  • en vooral: wordt er wel op je bericht geklikt, maar doet (bijna) niemand een boeking of aankoop bij je.

De kans is groot dat je dan één van de beginnersfouten van adverteren op Facebook hebt gemaakt. Dat is niet zo erg. Wat wel jammer is, is dat je niet bereikt wat je voor ogen had en dat het geld heeft gekost i.p.v. dat het iets oplevert.

Dat gaan we veranderen!

In 1 dag zullen Youri Meuleman en Sandra de Blaeij jullie meenemen door de mogelijkheden van Facebook en creëren we samen een Facebookcampagne.

Wat leer je tijdens de Workshop Maak je eigen succesvolle Facebookcampagne in 1 dag?


In de ochtend zal Youri ingaan op de basis acties zoals de pixel installeren, een advertentieaccount aanmaken, betalingsmethodes instellen e.d. zodat we in de middag ook daadwerkelijk de eerste advertentie kunnen plaatsen. Het tweede gedeelte van de middag zal Youri ingaan op het optimaliseren van de Facebook Advertenties en wat er na de workshop nog gedaan moet worden.


Aan het eind van deze workshop weet jij:

– Aan wie jij je advertenties het beste kunt laten zien zodat het je boekingen of verkopen oplevert.
– Hoe je met je Facebook Advertenties opnieuw onder de aandacht komt van mensen die al interesse hebben om bij jou een boeking of aankoop te doen.
– Hoe een advertentie die je boekingen of verkopen oplevert eruit moet zien.
– Hoe je via Facebook Advertenties ook alvast contact maakt met gasten of klanten die nu nog niet, maar later wel bij je willen boeken.
– En óók wat je niet moet doen bij adverteren op Facebook omdat het je veel te veel geld kost en niet of nauwelijks resultaat oplevert.


Tijdens de workshop Maak je eigen succesvolle Facebookcampagne in 1 dag gaan we samen intensief aan de slag. Aan het einde van de workshop heb jij een kant-en-klare en lopende Facebookadvertentie. Tijdens de workshop is er voldoende gelegenheid om al je vragen te stellen en laten we jullie zien wat jij moet of kunt instellen om goede resultaten te boeken met je advertenties op Facebook.

 

Wil je meedoen?

Je investering in deze workshop met verzorgde lunch voor de innerlijke mens bedraagt 197 euro (excl. btw). De workshop vindt plaats op vrijdag 29 september van 09.30 tot 17.00 uur DOK41 te Vlissingen. Je neemt je eigen laptop mee en gaat ter plaatse aan je eigen advertentie werken. Omdat we zo intensief met elkaar aan de slag gaan is er plek voor maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden kan tot 20 september door een mail te sturen naar: sandra @c-idee.com. Dan ontvang je daarna een betaalverzoek. Je deelname is bevestigd als de betaling heeft plaatsgevonden voordat de training plaatsvindt.

Indien er onvoldoende deelnemers zijn, heeft C-idee het recht om de workshop te annuleren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.