Wie is het gezicht van C-idee Communicatie?

C-idee communicatie in Kloetinge is een eenmansbedrijf, gerund door Sandra de Blaeij. Na mijn opleiding HBO Communication Management, heb ik ervaring opgedaan bij grote internationale bedrijven zoals TTA International, Black & Decker en Fokker Elmo. Naast C-ide werk ik parttime als senior communicatieadviseur voor Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden. De laatste jaren heb ik mijn kennis verdiept en verbreed in arbeidsmarktcommunicatie en verandercommunicatie. Sinds 2013 ben ik voorzitter van CommunicatieNet Zeeland.

Mijn missie

C-idee inspireert, leert en helpt bedrijven en ondernemers hun organisatie en zichzelf uniek en onderscheidend te positioneren en te profileren, zowel intern als extern.

Waarom samenwerken met C-idee Communicatie?

Ik ben creatief, in strategie, tekst en vormgeving. Ik ga de uitdaging aan om met jou te zoeken naar een oplossing voor jouw communicatievraagstuk, passend binnen jouw budget. Communicatie dat creatief, functioneel  en effectief is!

Wat kan je van mij verwachten:

   • Enorm veel creatieve ideeën waar een ander juist stopt.
   • Door het sterke inlevingsvermogen, weet ik de vraag van de klant om te zetten tot een fysiek product
   • Meer waar voor je geld
   • Deskundigheid, visie op communicatie en een prettige persoonlijkheid
   • Flexibele ondersteuning en ‘s avonds afspreken is mogelijk

Je kan bij C-idee Communicatie terecht voor o.a.:

interim vraagstukken, ondersteuning/verlengstuk van jouw organisatie, communicatieplannen, strategie & advies, social media, teksten, workshops, social media toolkit, logo & huisstijlontwikkeling, branding, online bladerbare brochures, nieuwsbrieven, websites, Office-sjablonen van Microsoft Office, diverse marketing communicatie trainingen en workshops etc.