mailchimp nieuwsbrief

Nieuwsbrief maken voor MailChimp

Ik wil mijn klanten mooie functionele nieuwsbrieven sturen!

Naast het maken van WordPress websites, kan je bij ons ook terecht voor het maken van een nieuwsbrief template in MailChimp. Wij maken de nieuwsbrief template helemaal passend bij jou huisstijl en website waardoor je gemakkelijk zelf nieuwsbrieven kunt versturen zonder dat je er enige technische kennis voor nodig zult hebben.

 

Wat krijg ik precies?

  • Wij zullen voor je de gehele MailChimp omgeving inrichten,
  • Wij maken een ontwerp voor de nieuwsbrief
  • Wij zetten dit nieuwsbrief ontwerp om naar een werkende MailChimp template waarmee jij je contacten professioneel en snel kunt benaderen.

Het ontwerp dat wij maken zal natuurlijk in overleg met jou worden gemaakt waardoor wij het beste jouw eisen en wensen kunnen verwerken.

 

Wat zijn precies de prijzen MailChimp?

Voor de prijzen van mailchimp verwijzen wij je graag naar de website van mailchimp, bekijk de prijzen pagina.

 

Gratis versie MailChimp? U wilt graag eerst kijken hoe het werkt? Dat kan!

MailChimp bied tevens een gratis versie aan, heb je minder dan 2.000 contacten dan kun je kiezen voor de gratis varriant. Je kunt dan 12.000 berichten per maand versturen naar contacten. Omdat het de gratis variant is mis je wel een paar functionaliteiten binnen het MailChimp pakket, en is het niet mogelijk om de “MailChimp badge” uit te zetten.

Het laten maken van een MailChimp template is niet gebonden aan een gratis of betaalde versie. In beiden kan je een unieke template zelf bij ons laten maken en gebruiken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden: 06-48958362 of meld je aan voor de workshop Nieuwsbrief maken in MailChimp.