Feedback is een cadeautje

en niet iets wat vanzelfsprekend is.

Wat leer je tijdens deze workshop?

In deze workshop leer je dat Feedback niks meer en niks minder is dan samen praten over gedrag.

Feedback creëert begrip, versoepelt de samenwerking, voorkomt irritaties en conflicten, vergroot het werkplezier en verbetert het functioneren. Alle reden dus om feedback geven en ontvangen goed onder de knie te krijgen, zou je zeggen. En toch blijkt in de praktijk dat de meeste mensen het o zo lastig vinden om goed met feedback om te gaan. En het maar liever uit de weg gaan.

Met het Feedbackspel ervaar je dat feedback geven en ontvangen niet zo moeilijk is als het lijkt. Het Feedbackspel werkt. Speel het spel met je team, collega’s van andere afdelingen, klanten, vakgenoten of wie jij maar wilt. Met of zonder begeleider.

Tijdens het spelen onderzoek je samen wat er allemaal komt kijken bij feedback. Je krijgt en je geeft inzichten, aan jezelf en aan anderen. Je oefent met allerlei feedbacksituaties. Het spel daagt je uit en laat je in je waarde. Je leert hoe je feedback plezierig kan geven en ontvangen, en je ervaart aan den lijve hoe belangrijk het is als we elkaar vertellen waar we goed in zijn en wat beter kan. Want samen praten over gedrag draagt bij aan een open, duidelijke en eerlijke bedrijfscultuur. Een cultuur waar mensen samen resultaten boeken. Met het Feedbackspel ga je (echt) in gesprek!

Meer weten wat deze workshop voor jouw organisatie kan betekenen? Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen.

Bron: thema.nl