“Ik heb snel een website nodig die niet al te duur is, maar wil wel graag dat deze professionaliteit uitstraalt.
Is dat eigenlijk allemaal wel binnen korte tijd mogelijk?”

Ontwikkeling website op basis van WordPress

C-idee Communicatie ontwikkelt professionele websites, en maakt daarbij gebruik van de software WordPress. Deze open source software wordt wereldwijd door miljoenen websites en blogs gebruikt en blijft zichzelf voortdurend verbeteren in het voordeel van de gebruikers. Daarbij is de software zoekmachine-vriendelijk, wat bijdraagt aan een betere positie in Google. Door middel van thema’s is de website helemaal in eigen look & feel te stijlen. Het grote voordeel van WordPress voor de gebruiker, is het gemak waarmee de website of het blog te onderhouden is, zonder dat enige technische kennis vereist is.

Werkwijze

Op basis van de wensen, worden er 3 thema’s gezocht die aansluiten op de identiteit van het bedrijf. Dit is heel belangrijk! Een website weerspiegeld de online identiteit van het bedrijf, dus een thema moet in elk geval de eigenschappen beschikken die overeenkomen met deze identiteit.  Uiteraard is het mogelijk om aanpassingen in het thema door te voeren en de nodige extra functionaliteiten toe te voegen, zoals een huisstijlkleuren, logo, nieuwsbriefmodule, social media functionaliteiten, webshop etc. Juist vanwege het werken met thema’s en sjablonen is het opzetten van een WordPress website binnen 3 dagen al mogelijk, mits alle voorbereidingen wel zijn gedaan!

Responsive websites

Met de toename van smartphones en tablets worden responsive website steeds belangrijker. Simpel gezegd passen responsive websites zich aan naar de scherm resolutie die een bezoeker van de website gebruikt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website die veranderd qua layout afhankelijk welk resolutie er gebruikt wordt.

Vanaf €295,- heeft u al een WordPress website!

Offerte goedkope website

Ons advies is om goed na te gaan welke doelgroep uw bedrijf wilt bereiken. Met het toenemend aantal smartphones en tablets is het een overweging om voor een