Creatieve ideeën in communicatie

Waar het een adviesbureau soms ontbreekt aan de creatieve vertaling, heeft een vormgever juist moeite met het strategische component. Door de krachten van communicatie en creatie te bundelen, bied C-idee Communicatie een doeltreffend concept dat strategie verbindt met creativiteit. Of het nu gaat om een logo, website, brochure of een advertentie, ik maak communicatiemiddelen die creatief, functioneel en effectief zijn!

  • Creatie: van logo, een huisstijl, tot advertenties en het inrichten van jouw social media kanalen. Alle middelen uitgevoerd in jouw huisstijl
  • Content: Je hebt o.a. een Facebook Fanpagina, een e-mailnieuwsbrief en een website, maar nu nog berichten die je erop kunt plaatsen. Je hebt geen idee wat je erop kunt zetten. C-idee Communicatie kan berichten met je bedenken, vormgeven en deze plaatsen, zodat ze zichtbaar zijn voor je publiek. Met een social media abonnement ontvang je voor een vast bedrag per maand je social media berichten, kant en klaar ingepland, om gepubliceerd te worden.
  • WordPress websites: een website die je zelf makkelijk kan onderhouden, één die te bekijken is op elk mobiel apparaat?

Een professionele uitstraling wil elk bedrijf

HuisstijlElk bedrijf wil professioneel en betrouwbaar overkomen. Een logo en een huisstijl zijn dan ook de 1e stappen naar een professionele presentatie van jouw bedrijf. Of te wel jouw corporate identity. Een uniek logo en huisstijl symboliseert niet alleen de functie en het karakter van de identiteit, maar draagt tevens bij tot een betrouwbare en herkenbare uitstraling bij de doelgroep(en).

Bij C-idee Communicatie kan je terecht voor een logo tot visitekaartjes, van briefpapier tot een volledige huisstijl.
Een goed doorgevoerde huisstijl garandeert een homogene presentatie van de visuele identiteit in alle communicatie-uitingen: van briefwisseling tot online en offline publicaties. Het draagt bij aan de herkenbaarheid, de bekendheid, het imago en het zelfbewustzijn van een organisatie of product. Wist je dat een goed doorontwikkelde huisstijl kan zorgen voor een kostenbesparing?

 

 

Mijn aanpak

Voordat we aan de slag gaan, vind er eerst een inventarisatiegesprek plaats. We nemen dan alle wensen door als ook hoe je met je bedrijf wenst over te komen bij jouw doelgroep. Hier zijn geen kosten verbonden.

Voor het ontwikkelen van een logo neem ik gemiddeld 4 tot 5 uur de tijd. Dit is incl. onderzoek, concept tot uitwerking van diverse bestandtypes. De uiteindelijke prijs hangt af van de wensen en de doorvertaling van huisstijlonderdelen, zoals visitekaartje, briefpapier, Word templates, e-mailhandtekening etc.

Meer weten?

Wil je een logo of een huisstijl en heb je advies hierbij nodig?
Heb je interesse in een offerte of een afspraak maken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op of stel je vraag via Facebook.