Sandra de Blaeij

Wie is het gezicht van C-idee Communicatie?

C-idee communicatie in Kapelle is een communicatiebureau dat is opgericht door Sandra de Blaeij. Na haar opleiding HBO Communication Management, heeft Sandra haar ervaring opgedaan bij grote internationale bedrijven zoals TTA International, Black & Decker en Fokker Elmo. De laatste jaren heeft zij haar kennis verdiept en verbreed m.b.t. grafisch ontwerp en verandercommunicatie. Sinds 2013 is Sandra voorzitter van CommunicatieNet Zeeland.

Mijn missie

Met C-idee Communicatie ondersteun ik ondernemers om van hun communicatie en social media een succes te maken. Met frisse en out-of the-box ideeën tot en met de uitvoering.

Mijn kernwaarden

Helder, no-nonsense, creatief, gedreven, resultaatgerichtheid. Maar ook een open mind en het zoeken naar grenzen. Dat zijn de kernwaarden die de basis vormen van C-idee Communicatie. Of te wel, de basis voor gezonde relaties met klanten. Relaties waarin lange termijn denken en korte termijn handelen centraal staan. Relaties waarin we kennis delen om elkaar te versterken. Relaties waarin we anderen proberen te begrijpen voordat we beoordelen. Relaties waarbinnen respect voor bekwaamheid, kwaliteit en inzet centraal staan.

Waarom samenwerken met C-idee Communicatie?

C-idee is creatief, in strategie, tekst en vormgeving. Wij zoeken naar een oplossing op jouw communicatievraagstuk, passend in jouw budget. We vergeten echter nooit dat onze creaties in dienst staan van… en moeten aansluiten bij de doelgroepen van onze klanten. Communicatie dat creatief, functioneel  en effectief is!

Wat kan je van mij verwachten:

   • Enorm veel creatieve ideeën waar een ander juist stopt.
   • Door het sterke inlevingsvermogen, weet ik de vraag van de klant om te zetten tot een fysiek product
   • Meer waar voor je geld
   • Deskundigheid, visie op communicatie en een prettige persoonlijkheid
   • Flexibele ondersteuning en ’s avonds afspreken is mogelijk

Je kan bij C-idee Communicatie terecht voor o.a.:

interim vraagstukken, ondersteuning/verlengstuk van uw organisatie, voor communicatieplannen, strategie & advies, social media, teksten, workshops, social media toolkit, logo & huisstijlontwikkeling, branding, online bladerbare brochures, nieuwsbrieven, websites, Office-sjablonen van Word t/m PowerPoint en e-mail, diverse trainingen en workshops etc.